dimarts, 5 d’agost del 2008

"Campionat del món a L'Argentera"

Aquest dissabte 2 d'agost en ple estiu es celebrava la 14ª marxa amb btt de l'Argentera.

Xavi Carnicer (Massi) seguit de Dario Gasco (Massi).

Una tarda força calorosa va acollir uns 275 corredors a la petita localitat del Baix Camp per tal de completar un circuit en forma de "8" per les dures pujades i baixades de la localitat fins a un total d'uns 25 quilòmetres.

Jordi Martorell (BTT PRADES) pujant per una forta rampa encimentada.

La ja tradicional prova de l'Argentera coneguda com a "campionat del món" per el bon nivell de corredors que hi assisteixen.

Aquesta edició va contar amb la presència del corredor olímpic, Dario Gasco (Massi), que ja comença a ser habitual en les últimes proves disputades a la província de Tarragona, a més a més dels nostres millors corredors de la província.

Jordi Martorell en l'últim tram rodant en 4ª posició de la general i 1er d'èlit.

La classificació general se la va emportar Dario Gasco (Massi) entrant juntament a meta amb Francesc Xavier Carnicer (Massi), seguit del seu germà Jordi Carnicer a uns 5 minuts. Poc després i entrant en 4 posició de la general i 1er. d'èlit, entrava el corredor del BTT Prades Jordi Martorell, el qual va mantenir un bon ritme durant tota la cursa amb el corredor de Massi Xavier Jornet, que el va acompanyar al podi en el 2on lloc.

Podi èlit masculí amb Jordi Martorell (1er) Xavier Jornet (2on) i Pau Egeda (Ayala)

Cal destacar també la presència de la corredora de Massi, Anna Villar, que es va endur la prova amb autoritat en la categoria femenina.
Per altra banda, destacar que la prova de la copa Tarragona prevista per aquest 9 d'agost queda anul·lada i al seu lloc es celebrarà al setembre o octubre a la localitat de Flix.