diumenge, 31 d’agost del 2008

Gran 1ª Volta a Prades amb BTT!!!!!!

Dissabte 30 d'agost.

Aquest dissabte a la tarda la localitat de Prades va acollir la primera Volta a Prades amb BTT organitzada pel nostre club, el BTT PRADES!!

Un total de 252 corredors/es es van reunir per disputar la marxa de Prades, dividida en dos circuits: la ruta del Conill (20 km. aprox.) amb un total de 52 participants i la ruta de la Guineu (30 km. aprox.) amb un total de 200 participants. Tant un circuit com l'altre començaven al mateix moment i el primer tram va ser exactament igual tant per uns com per altres, fent primer una èspecie de bucle on s'havia de pujar al coll del bosc per la costa del Martorell - una dura i exigent pujada - per a continuació baixar per el coll de la foguina i la trialera dels Colomers fins a tornar al poliesportiu municipal de nou!!!!

Imatge de la sortida portant el grup Eduard Recasens (Morenito) i Llibert Mill (Cicles Catalunya).

Un cop al poli s'havia de pujar fins a la bassa, on al coll del Serafí hi havia la bifurcació pel recorregut de la Guineu o del Conill. A continuació es va passar per l'ermita de l'Abellera, Pics, Rangs, Deveses i cap al poble de nou.

Jordi Martorell (BTT PRADES) (5è. clss.) baixant per la trialera de l'Abellera gairebé al finalitzar el recorregut.

Els del recorregut de la Guineu havien de fer de més a més una dura pujada fins als plans i una altra dura pujada fins al pla del Ganxo per després tornar a enganxar els del recorregut del Conill.

La prova va estar marcada per la presència de corredors de tot Catalunya i dels voltants, destacant la participació de corredors com F.Xavier Carnicer, Llibert Mill, J. Carnicer, J. Garrido, Eduard Recasens.... per no nomenar tots els altres.

F.Xavier Carnicer(MASSI) (guanyador de la prova) baixant per la dura trialera de l'Abellera.

Els millors temps del circuit els van marcar, en categoria masculina guineus: F.Xavier Carnicer (1:26:48), Llibert Mill (1:27:36) i Eduard Recasens (1:27:59), seguit per Jordi Carnicer (1:28:43), i a continuació dos dels nostres corredors locals, Jordi Martorell (1:29:48) i Enric Martorell (1:31:18).

Pel que fa a la categoria femenina "Guineus" el millor temps el va marcar Mercè Petit (2:10:31), seguit de Neus Balaguer (2:19:18) i com a tercer millor temps la corredora local, Júlia Armenter (2:19:19).

Imatge de dues de les fèmines que van disputar el recorregut de la guineu (Anna Vidal (209) i Júlia Armenter (9)).

Pel que fa a la categoria masculina "conills", el millor temps el va marcar Jordi Mateu (1:20:36) seguit de Eduard Baiges (1:37:07) i Romàn Iglesias (1:38:17) seguit del corredor local David Pàmies que va perdre la 3ª posició després d'una caiguda en els últims compassos de la prova, cosa que finalment el va fer acabar en 4ª posició amb un temps de 1:38:36.

En la categoria femenina "conills" després d'unes petites confusions, el millor temps el va marcar Montse Esteve (2:24:27) seguit de Meritxell Vives (2:27:50) i Empar Baena (2:32:29).

Durant tota la tarda es va viure un ambient de festa i bon rotllo mentre arribaven els corredors, als que els esperava un berenar i un pica pica acompanyat per els habituals refrescos!!

Un cop tots els corredors van arribar a meta, es va fer el lliurament de premis a més a més del repartiment de regals (gràcies als col·laboradors) sortejats durant la prova.

Cal agrair a tots els col·laboradors i participants que han fet que la 1ª Volta a Prades es pogués disputar amb gran èxit!!!!

Gràcies a tothom i us esperem l'any que ve.

Esperem millorar en algun aspecte que s'hagi pogut escapar, per això hem obert un nou apartat al foro del BTT PRADES perquè ens feu saber les vostres queixes i/o suggerències.