dilluns, 25 d’agost del 2008

Marxa popular del BTT PRADES!!!

Aquest passat 22 d'agost, aprofitant l'entrada a la festa major d'estiu (fira) de Prades el club esportiu BTT PRADES va celebrar la ja tradicional marxa popular amb BTT pels voltants de Prades.

Foto de grup abans de la sortida.

El circuit, com cada any consisteix en fer una volta a l'antic circuit de l'Open de Tarragona de fa uns anys, un recorregut d'uns 11 quilòmetres en el que uns 40 corredors van prendre la sortida.

La cursa va acabar amb victòria de Jordi Martorell amb un temps de 26'40'' seguit del seu germà Enric a 1 segon, a continuació va arribar en tercer lloc el corredor Sergi Martín amb un temps de 32'18''.

Pel que fa a les fèmines, la prova la va guanyar la Júlia Armenter amb un temps de 42'35'' seguida de Anna Mª Vidal (45'5'0') i Aina Mata (49'26'').

En acabar la cursa tots els participants van tenir un bon berenar a la casa de colònies Verd Natura.