dilluns, 11 d’abril del 2011

Copa Catalana a Corró d'Amunt (amb doble podi per Jordi Martorell) + Marxa BTT la Sarralenca (10-4-11)

Aquest cap de setmana la localitat de Corró acollia la segona prova de la copa Catalana d'aquest 2011, tenint lloc el dissabte, la primera contra rellotge individual (CRI) i el diumenge la prova de rally.
Pel que fa a la CRI de dissabte, es disputava sobre un traçat d'uns 4 quilòmetres amb pujades curtes però intenses i amb senders de baixada ràpids i molt divertits, pur mtb!!!

Pel que fa als socis del BTT PRADES assistents a la prova, en Jordi Martorell (Bicisports Aubanell) va fer una gran contrarellotge individual obtenint el 1er lloc en la categoria màster 30, l'Enric Martorell (Bicisports Aubanell) després de fer també una bona CRI va aconseguir acabar en una bona 13ª posició i en Sergi Casals va finalitzar en una retrasada 51ª posició de la categoria màster 30 degut a una punxada a la roda de darrere a la meitat de la CRI.

Jordi Martorell en l'arribada de la CRI, marcant el millor temps màster 30.
Enric Martorell en la sortida de la CRI.
Per altra banda, el diumenge es disputava la prova de rally sobre un circuit de gairebé 8 quilòmetres en el que els corredors havien de donar 2, 3 o 4 voltes segons categoria.

Per una banda, en Jordi Martorell i en Sergi Casals sortien en la primera de les curses a la categoria màster 30, on en Jordi després de fer una molt bona cursa va finalitzar en 3ª posició de la categoria mentre que en Sergi, continuava amb la mala sort del dissabte i a la segona de les 3 voltes que havien de fer va tornar a punxar roda, cosa que li va fer perdre unes posicions molt bones, finalment va aconseguir acabar en 88ª posició de la categoria.

Sergi Casals en un dels pocs trams del circuit que transcorria per fora del bosc.
Per altra banda, Enric Martorell sortia a la segona de les curses en la categoria elit, i després de realitzar una cursa molt regular va finalitzar en una bona 11ª posició en la categoria elit.

Després de les dues curses disputades, més la CRI, en Jordi Martorell es manté en una molt bona 3ª posició de la general en la categoria màster 30 i l'Enric Martorell en una bona 16ª posició de la categoria elit.

Podeu consultar totes les classificacions AQUÍ.

Per altra banda a la localitat de Sarral es celebrava la 2ª edició de la Sarralenca, una marxa de BTT amb un bon recorregut i una bona organització amb prop de 600 participants repartits en dos circuits.
El també soci del BTT PRADES, Oscar Garcia assistia a la prova i després d'estar rodant en un segon grup, cap al quilòmetre 10 es va veure obligat a abandonar a causa d'un tall al pneumàtic de darrere.