dimarts, 12 d’octubre del 2010

FLIX, PUNT I FINAL A LA COPA TARRAGONA 2010, AMB EL LÍDERAT PER AL BTT PRADES i TRANSISCAR A AGRAMUNT.

El passat dissabte 9 d'octubre la localitat d'Agramunt organitzava la 17ª edició de la Transiscar, en un circuit de 56 quilòmetres per als més valents i un de 38 quilòmetres per als menys preparats físicament. Els dos circuit molt rodadors combinat amb alguns trams més tècnics.
A la prova van assistir un total de 597 corredors, repartits entre el circuit curt i el llarg, entre els corredors del circuit llarg cal destacar la presència del corredor del BTT PRADES, Oscar Garcia, que després de realitzar una molt bona sortida va anar perdent posicions fins arribar en una bona 49ª posició de la general i en 25ª posició de la categoria màster 30. Per altra banda el també soci del BTT PRADES, Josep Mª Massot, va realitzar el circuit curt de 38 quilòmetres acabant en una bona 167 posició de la general i així aconseguint la 16ª posició en la categoria màster 50.

Per altra banda, el diumenge 10 d'octubre la localitat de Flix acollia la 8 i última prova de la Copa Tarragona - Costa Daurada d'aquest 2010 en un circuit molt complet, combinant trams molt ràpids amb trams més lents i tècnics per completar els 8,4 quilòmetres que tenia el circuit on els corredors havien de fer 3, 4 o 5 voltes segons categoria.
El terreny en aquesta última prova va estar força enfangat en alguns trams, fent així el circuit encara més complert i divertit per a tots els participants de les diferents categories.

Pel que fa a la representació dels socis del BTT PRADES, com ja va essent habitual, va estar formada per el màster 30 Sergi Casals i per els dos èlits, Jordi i Enric Martorell.
En Sergi Casals, després de realitzar les 4 voltes al circuit va acabar en una molt bona 8ª posició de la cursa de Flix en la categoria màster 30, fent una cursa molt constant i demostrant així la seva progressió al llarg d'aquesta temporada.
Sergi Casals en plena acció en una de les pujades del circuit.
Per altra banda, en la categoria èlit, en Jordi i l'Enric Martorell van treballar conjuntament per tal d'arribar en una posició que els garantís el pòdi en la general del campionat. Després de realitzar les 5 voltes al circuit conjuntament i a molt bon ritme, en Jordi va entrar en 3ª posició i l'Enric en 4ª posició, arribant junts a meta.
Jordi seguit d'Enric en un tram de pujada durant la 4ª volta.

Podeu veure més fotos de la cursa de Flix fent click al següent enllaç, propietat d'en Pau:
 FOTOS

Així doncs, després d'aquests resultats en aquesta última prova de Flix, en Sergi Casals, tot i haver participat en 6 de les 8 proves d'aquesta copa, ha aconseguit acabar en una molt bona 10ª posició de la general màster 30, tot i ser el primer any competint.

Per altra banda, en la categoria èlit, després de les 8 proves, cal destacar la 1ª posició del campionat per part de l'Enric Martorell i la 3ª posició per en Jordi Martorell, tot i assistir només a 6 de les 8 proves del campionat.
Pòdi general final èlit de la Copa Tarragona - Costa Daurada 2010. 1er. Enric Martorell, 2on. Jofre Prunera, 3er. Jordi Martorell.

Així doncs, des d'aquí es vol felicitar a tots els corredors socis del BTT PRADES que han realitzat una excel·lent temporada 2010!!!!!