dilluns, 23 d’abril del 2012

3ª Marxa BTT la Sarralenca (22-4-12)

Aquest passat diumenge va tenir lloc la 3ª edició de la Sarralenca, una marxa de BTT que tot i només ser la 3ª edició, ja està consolidada a la província de Tarragona.

L'organització va preparar dos circuits per als participants, un de gairebé 40 km i un altre de poc menys de 30km. El recorregut sortia de Sarral i passava per les zones de Forés, Montbrió de la Marca, Rocafort i Comaverd, amb el terreny una mica enfangat degut a les pluges caigudes durant el dia anterior a la celebració de la marxa.
Al final un total de 500 corredors es van aplegar a la cita per realitzar el circuit curt o llarg.

Per part del BTT Prades, hi havia la presència de diferents corredors, en els dos circuits. Per una banda, en Julià Pàmies, realitzava el circuit curt, amb un temps de 1:35:51, arribant així en una bona 23ª posició. Mentre que l'Enric i  Jordi Martorell i en David Pàmies realitzaven el circuit llarg, obtenint tots ells molts bons resultats:

Enric Martorell: acabava en 2ª posició, amb un temps de 1:33:44
Jordi Martorell: acabava en 6ª posició, amb un temps de 1:38:18
David Pàmies: acabava en 70ª posició, amb un temps de 2:02:05

D'aquesta manera doncs donar l'enhorabona a tots ells per els resultats aconseguits.