dilluns, 2 de maig del 2011

Cap de setmana mogut per els corredors del BTT PRADES:

Aquest diumenge 1 de maig varis socis del BTT Prades es van repartir al llarg del territori per assistir per una banda fora de Catalunya en Jordi Martorell va assistir a l'Open d'Espanya a Huelva, i per altra banda dins el territori Català, en Sergi Casals i l'Enric Martorell van assistir a l'Open Barcelona i l'Eva Higuera a la Dona de Ferro a la localitat de Mollerussa.

Pel que fa a la prova de l'Open d'Espanya a Huelva, en un circuit molt enfangat, en Jordi Martorell va estar rodant en 1ª posició durant la primera volta, al final però va acabar en una també bona 4ª posició en la categoria màster 30 a uns pocs segons del podi.

Pel que fa a la prova de l'Open Barcelona d'Avinyó, en un circuit molt divertit i també amb parts forces enfangades, per una banda, en Sergi Casals, va realitzar una cursa de menys a més finalitzant en una bona 39ª posició de la categoria màster 30. Per altra banda, l'Enric Martorell ralitzava una bona cursa amb alguns problemes mecànics que el van fer remuntar durant tota la segona volta, per finalitzar en una bona 2ª posició de la categoria elit. D'aquesta manera, Enric es col·loca en 2ª posició de la general de l'Open Barcelona, després de 4 proves realitzades.

Enric Martorell en una de les baixades tècniques.

Sergi Casals en un dels trams de senders planers.
I pel que fa a la prova de Mollerussa, exclusiva per dones, els organitzadors van preparar un parell de circuits força ràpids amb algunes pujades importants en el que es van aplegar unes 100 participants. Pel que fa a la corredora del BTT Prades, Eva Higuera va ralitzar una bona cursa aconseguint la 6ª posició del circuit curt.