dilluns, 29 de març del 2010

OPEN ESPANYA HUELVA + OPEN BARCELONA A LA MOLSOSA. (28-3-10).

Aquest cap de setmana es disputava la segona prova del Open d'Espanya a Huelva coincidint amb també la segona prova de l'Open Giant Barcelona.

Per una banda Jordi Martorell (Olympia) va assistir a la prova de l'open d'Espanya a Huelva en un circuit dins un parc urbà amb constants pujades i baixades, curtes però intenses, per tal de fer un recorregut de poc més de 6 quilòmetres on els corredors havien de fer 5 voltes. La jornada va estar marcada per la bona climatologia habitual de la zona en aquesta època i per el nombrós públic assistent al llarg de tot el recorregut.

La prova va estar dominada per els dos corredors Bascos de l'equip Orbea, Iñaki Lajarreta i Ruben Ruzafa seguit del Riojano del MSC Bikes Carlos Coloma.

Pel que fa al corredor soci del BTT Prades, en Jordi Martorell (Olympia)va realitzar una molt bona carrera rodant força ràpid i així va acabar en una 20ª posició de la general i 16ª posició de la categoria èlit.

CLASSIFICACIONS de la prova de Huelva.

Per altra banda, Enric Martorell (Olympia) va assistir a la segona prova puntuable per l'Open Barcelona a la localitat de la Molsosa, en un circuit caracteritzat per grans trams de sender molt ràpid i divertit i amb una llarga pujada fent així un recorregut d'uns 8 quilòmetres on els corredors de la categoria èlit havien de donar 4 voltes.

Just es donava la sortida i els dos corredors del Pocara Joiers, Guillem Muñoz i Roger Argelaguer, es van escapar juntament amb Llibert Mill del Cicles Catalunya, uns metres per darrere quedava el soci del BTT Prades, Enric Martorell que poc a poc va anar recuperant temps respecte el 3er i 2on classificat, fins que a la tercera volta es va col·locar en 3 posició després d'avançar en Roger Argelaguer i molt a aprop del 2on. D'aquesta manera, Enric Martorell acabava en 3ª posició de la prova i així es situa en la 1ª posició del Campionat Open Giant de Barcelona després de les dues proves realitzades.

Podi de la Molsosa compost per Guillem Muñoz (Pocara) Llibert Mill (Cicles Catalunya) i Enric Martorell (Olympia).

CLASSIFICACIONS de la prova de la Molsosa.