dilluns, 14 de gener del 2008

Maçanet de la Selva dóna el tret de sortida!!!!

Aquest passat diumenge 13 de gener s'inagurava la nova temporada de BTT a la localitat de Maçanet de la Selva (Girona), una prova que forma part de l'open la selva, amb un total de 6 curses on es va puntuant a cada una fins arribar a una classificació final.
La cursa va començar a les 9.45 amb una fresca considerable, al arribar a Maçanet el termòmetre estava a -2ºC!!! a mesura que va avançar el dia el sol va escalfar una mica l'ambient.
El recorregut constava de 30 quilòmetres, una mica trenca cames i amb gairebé el 80% de corriols!!! una meravella!!! Cal destacar també l'organització de la prova que va ser excel·lent. I la participació també excel·lent, això ho demostra els 575 participants que van pendre la sortida entre totes les categories!!!! Com a nota negativa per citar-ne alguna podríem dir la mala idea d'ajuntar els corredors de la volta llarga amb la curta cap als últims quilòmetres, cosa que va provocar alguna retenció en els trams de senders.
Els nostres dos corredors Enric i Jordi Martorell (BTT Prades) i van ser presents, fent el circuit de 30 quilòmetres. Després de suar durant aproximadament 1:40:00 Enric Martorell va acabar en 14ª posició de la general i en la 8ª de la categoria èlit, per altra banda Jordi Martorell va acabar en 25ª posició de la general i en la 15ª d'èlit. El pòdium de la general va estar complet per: 1er- Christian Collados (Freebike Sant Jordi), 2on-Oriol Morata (Inpanasa-Progress) i 3er Josep Almendros (Freebike Sant Jordi). Classificacions i temps volta llarga.

Ara toca esperar la pròxima prova per agafar més punts a Sta. Coloma de Farners el proper 27-1-08. Tot i que abans hi ha cita a Picamoixons el pròxim diumenge dia 20.