diumenge, 12 d’octubre del 2008

Jordi Martorell finalitza 3er a l'open de Tarragona!!! i 2on a Alcover!!!

Cap de setmana doble per al corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell:

Dissabte 11 d'octubre la localitat de Flix acollia l'última prova de la copa Tarragona de BTT en un circuit molt bonic, tècnic i amb molts canvis de ritme.

Jordi Martorell va rodar durant les tres primeres voltes del circuit en 2ª posició rodant amb en J.J Marrasé (Progress-oki) i Xavier Jornet (Massi) i superat només per Santiago Armero (Valldigna). A l'última volta, tant el Jornet com en Marrasé es van poder escapar i així finalment en Jordi va finalitzar en 4ª posició de la prova de Flix. A la classificació general, ha finalitzat en 3ª posició de la Copa Tarragona en la categoria èlit!!! així que enhorabona al corredor del BTT Prades Jordi Martorell!!!!!

Podi de la general de la Copa Tarragona 2008 en la categoria èlit format per J.J Marrasé (Progress-oki), Xavier Jornet (Massi) i Jordi Martorell (BTT PRADES).

El diumenge dia 12 d'octubre en Jordi Martorell va assistir a la marxa celebrada a Alcover, on un circuit tècnic i mullat posaven a prova les qualitats tècniques de cada corredor. Jordi a finalitzat la prova en una molt bona 2ª posició, superat només per en Jordi Carnicer (Ciclesport Marcos).
.

L'altre corredor del BTT PRADES, Enric Martorell no va poder finalitzar l´'última prova de la copa Tarragona degut a una caiguda que va patir a Pratdip i que encara s'esta recuperant, tot i això ha finalitzat en la 7ª posició general de l'Open Tarragona 2008.

FOTOS COPA TARRAGONA A FLIX.

CLASSIFICACIONS FLIX.

TEMPS PER VOLTA A FLIX.

CLASSIFICACIONS GENERALS DEL CAMPIONAT.

CLASSIFICACIÓ MARXA D'ALCOVER.

El BTT Prades a la Transiscar 2008!!!!

Aquest passat dissabte 11 d'octubre la localitat d'Agramunt acollia la XV cursa del Torró d'Agramunt!! Un total de 517 participants han pres la sortida a les 8.30h del matí per tal de completar un total de 36 o 48 km. segons el nivell dels participants!!! en un circuit planer però amb alguns trams amb uns desnivells curts però intensos.

El corredor del BTT PRADES, Oscar Garcia ha finalitzat la prova en 55ª posició de la general amb un temps de 2:28:51 i d'aquesta manera es col·locava en una bona 16ª posició de la catègoria èlit!!!