diumenge, 30 de març del 2008

Prova doble a Corró d'Amunt!!!!

Durant aquest cap de setmana la localitat de Corró d'Amunt, (al costat de Granollers), acollia la segona prova de la Copa Catalana de XC, després de Banyoles. Aquest cop la prova era de format doble, és a dir, dissabte 29-3-08 la CRI (Contra Rellotge Individual) i diumenge 30, la prova de rally. La CRI constava en fer una volta a un circuit d'uns 4 quilòmetres de distància per els voltants amb el mínim de temps possible, la sortida és un per un i cada 30 segons.

Jordi Martorell en plena acció (foto: Markitus, BTTTarragona)

El guanyador de la CRI va ser Sergio Mantecón (Cemelorca Seguros10.com) seguit de David Lozano (MSC) i Darío Gasco (MASSI). Els dos corredors del BTT PRADES, Jordi i Enric Martorell i van ser presents acabant, en 14ª i 30ª posició d'èlit respectivament .
Sortida categoria èlit.

L'endemà diumenge continuava l'espectacle amb la prova de XC, amb un circuit força tècnic i amb molts canvis de ritme on els corredors havien de fer 4 voltes. Fins un total de 350 corredors es van aplegar a Corró en un gran dia dominat pel sol. Sergio Mantecón (CEMELORCA SEGUROS10.com) va repetir de nou la victòria en la categoria èlit, seguit del francès Pierre Lebreton (BH-SOUNTOUR) i i Marc Trayter (ECP Tau).

Jordi Martorell (BTT Prades) seguint Guillem Pujols (Ambisist).

Dels corredors del BTT PRADES, només va poder disputar la prova Jordi Martorell, ja que Enric Martorell, va acabar la CRI amb forts dolors lumbars que ja arrossega de fa uns dies. Jordi Martorell ha acabat en una magnifica 25ª posició de la categoria èlit, després de sofrir molt en l'última volta a causa de la duresa del circuit. Classificacions Corró d'Amunt.