dimecres, 3 de juny del 2009

Bon resultat a l'Open d'Espanya disputat a Manacor!!!

Aquest passat cap de setmana últim de maig, es disputava la 5ª prova de l’Open d’Espanya 2009 a la localitat de Manacor (Mallorca).

Als corredors que es van desplaçar fins a Manacor, els esperava un dur circuit amb molta pedra, tret característic de la zona, amb trams planers seguits d’importants rampes força dures. El fet de disputar-se una prova d’aquest tipus en aquestes èpoques fa que a la duresa de la prova s’ha d’afegir la duresa originada per les altes temperatures de maig, sort de que el diumenge, dia en que es va disputar la prova el dia estava una mica tapat, cosa que va fer que el termòmetre no puges tant com en dies anteriors.

Pel que fa a la prova, en categoria èlit masculí, la va guanyar Sergio Mantecón (Cemelorca), seguit de Carlos Coloma (MSC) i Israel Nuñez (Massi).

Pel que fa al corredor de Prades, Jordi Martorell va finalitzar en una excel·lent 16ª posició de la general i 14ª posició d’èlit, un gran resultat tractant-se d’una prova del Open d’Espanya.

D’aquesta manera Jordi es col·loca en una 26ª posició de la general del campionat i en una extrahordinària 14ª posició del campionat pel que fa a la categoria èlit a falta d’una prova, ànims i a veure si hi ha sort i pot acabar finalitzant aquest campionat en el top 10 d’Espanya!!!

La pròxima prova de l'Open d'Espanya es disputarà a Berriz (Euskadi) el dia 5 de juliol.