diumenge, 11 de juliol del 2010

Pujada a St. Joan (Montblanc) + Open d'Espanya a Port Ainé (

El diumenge de 27 de juny es va disputar la segona pujada a l'Ermita de St. Joan de Montblanc, una pujada amb un primer tram més suau on es va rodar en grup per tot seguit, tornant a passar pel poble, s'agafava un segon tram de pujada més dura la que marcaria les diferències entre els diferents corredors. El corredor més ràpid en fer la dura pujada va ser en Carles Juncosa.
Pel que fa als corredors del BTT PRADES, Eva Higuera va assistir a la prova aconseguint una molt bona 2ª posició en categoria fèmines cosa que li feien aconseguir la primera posició de la combinada juntament amb la cursa a peu que es va realitzar uns dies abans.
El corredor també de Prades, Sergi Casals també va realitzar la pujada a St. Joan obtenint un molt bon resultat, acabant en 3ª posició.

Un copa a l'ermita tots els participants van gaudir d'un bon refrigeri i després de baixar fins Montblanc de nou, l'organització tenia un bon esmorzar preparat.


Per altra banda, l'estació d'esquí de Port Ainé acollia l'última prova de l'Open d'Espanya de mountain bike, en un circuit dur i tècnic, on a més a més de la duresa del recorregut, s'havia d'afegir el factor alçada que afectaria a tots els corredors.

El corredor de Prades, Jordi Martorell va assistir a la prova realitzant una carrera de menys amés fins a finalitzar en una bona 17ª posició en la categoria èlit, cosa que fa que finalitzés el campionat en una bona 13ª posició de la categoria en la general de l'Open d'Espanya.