dilluns, 1 de març de 2010

MARXA LA JUCONSA DEL MONTMELL + OPEN D'ESPANYA DE MARATÓ + CAIXA GIRONA (28-2-10)

Aquest cap de setmana, més que mai, la representació dels socis del BTT Prades es va veure molt repartida al llarg del nostre territori.

Per una banda, Oscar Garcia es va desplaçar fins la localitat Tarragonina de la Juncosa del Montmell per tal de disputar una marxa de BTT en un circuit força enfangat d'uns 32 quilòmetres de longitud. Oscar va anar rodant durant la majoria del recorregut al voltant de la 5ª posició, però cap al final va anar perdent alguna posició fins acabar en una bona 9ª posició de la general i 7ª de la seva categoria.


Per altra banda, Jordi Martorell debutant al nou equip OLYMPIA, es desplaçava fins la localitat Gironina de Fontcoberta per disputar la primera prova del Caixa Girona d'aquest 2010. Jordi va sortir de posicions molt enrederides al no tenir punts de l'any anterior, cosa que va provocar que durant tota la prova hagués d'anar recuperant posicions fins a acabar en una molt bona 5ª posició de la general i així pujant al 2on lloc d'èlit.

I Enric Martorell, també debutant al nou equip OLYMPIA , es desplaçava a la localitat Barcelonina d'Aguilar de Segarra per tal de disputar la primera prova del Open d'Espanya de Marató, en un circuit molt dur però alhora molt bonic d'uns 60 quilòmetres, on Enric després de realitzar una molt bona sortida i col·locar-se en les posicions capdavanteres, cap al final va pagar l'esforç fet al inici de la prova i va anar perdent posicions fins acabar en una bona 28ª posició de la general i 19ª de la categoria èlit.

Podeu consultar les classificacions a OLYMPIA BTT TEAM.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres tu, si que estava repartida la cosa aquest cap de setmana... aquests socis del btt prades no paren de tumbar!! felicitacions a tots, ja veig que esteu en bona forma ja que encapceleu les primeres posicions de les curses... A veure què tal a Banyoles!! hi anireu o què? i la fotògrafa? ja fa dies que no la veig, que la teniu de vacances o que? aqui falten fotos!!

BTT Prades ha dit...

si, aquest cap de setmana la cosa ha anat prou repartida, més n'hi hagués hagut i nosaltres també hauriem enviat una representació del club!!! ejejej,

Ara a pensar amb banyoles, tot i que la setmana que ve hi ha open barcelona a sta. perpetua de mogoda.. a vuere que farem..
i l'altra setmana cap a banyoles!!! això, la fotògrafa ha agafat uns dies de vacances.. a veure si ve aviat i ens ve a fer fotos!!!

Enric M.