diumenge, 15 de novembre del 2009

2ª Prova de la Copa Catalana de Ciclocross a Lleida (15-11-09)

Aquest diumenge 15 de novembre es disputava la segona prova de la Copa Catalana 2009-10 de ciclocross. Lleida era la localitat encarregada d'acollir aquesta segona prova, coincidint amb el tercer any consecutiu que es celebra.

Un dia esplèndid esperava als corredors de totes les categories els quals havien de realitzar el màxim de voltes possibles segons el temps en cada categoria. En un circuit més apte per a la pràctica de mountain bike que de ciclocross, amb unes baixades força tècniques i amb unes pujades considerables com per fer-les amb la bici de ciclocross... a més a més d'un inacabable tram d'escales amb la bici a l'ombro i un altre tram amb un tronc en el que també s'havia de desmuntar de la bici o passar-lo per damunt...
Enric Martorell pujant el llarg tram d'escales.

La prova ha estat dominada en tot moment per un fortíssim David Lozano (Cemelorca), seguit per el Valencià Jordi Reñé (Russafa) i Francesc Xavier Carnicer (Massi).


Pel que fa a la participació del BTT Prades, aquest cop ha assistit a la seva primera prova d'aquest any, Enric Martorell, realitzant una sortida força bona i anant recuperant llocs fins a col·locar-se en la 5ª posició d'èlit (6ª de la general) en la 3a o 4a volta, però ha sigut en aquesta volta on en una de les dures i tècniques baixades, ha perdut la traçada bona i ha punxat de davant destalonant el tubular, cosa que l'ha fet perdre unes 4 o 5 posicions, que després de passar per boxes i canviar la roda ha pogut recuperar fins a quedar-se en la 7ª posició d'èlit i 8ª de la general, acabant així la seva primera prova amb un bon gust de boca.


La pròxima cita de ciclocross serà el proper 29-11-09 a la localitat Barcelonina de Matadepera.

I recordeu, hi ha nou material en venda a 2ª MÀ.


10 comentaris:

Una fan ha dit...

LLàstima de l'incident Martorell petit... però tot i així una 7ª posició està força bé!!! A veure si per la següent prova no hi han aquestes escalotes i et trobes un circuit més del teu estil :-P
Les fotos molt xules, ja veig que m'heu trobat sustitut ;-) Però aquest fotògraf que es vagi preparant que d'aquí a poc se li ha acabat el "descans" i li tocarà tornar a rodar que estic segura que ja en deu tenir unes ganes...
Molta sort per la propera!!

e.martorell ha dit...

Si mira, això són coses que passen... però les sensacions han sigut bones!!!
Ja veus, per ara tenim un fotògraf, però d'aquí 4 dies ja correrà i s'han acabat les fotos.. a veure si vens ja cap a aquí a fer fotos eh!! ;-) jeje.

A veure que farem a la propera...

Jordi ha dit...

Ei!!!ja t'he fotut el puesto de fotògrafa, però la veritat és que prefereixo treure el fetge per la boca donant voltes al circuit, a veure si per la pròxima ja puc debutar...

xavi ha dit...

redeu quins escalons que an ficat a lleida ademes d'aquells que son dos i un repla, dos mes i un altre repla, rallen molt!!!!!! L'ajuntament podria arreglar altres coses i no ficar tanta escaleta, que la rampa que hi havia ja estava prou bé!!

felix ha dit...

ei quin estreni del ciclocross vaig tenir,pero vaig disfrutar molt.seguire jejejeje
salut companys i bona setmana..

Hospital Clinic Bofarull Veterinaris ha dit...

Això Jordi, tu a treure fetge que estic segura de que te'n deus morir de ganes... però bueno, ja et queda poquet!!! Ànims!!!

e.martorell ha dit...

Ei xavi!!! si que tens raó, hi ha moltes coses per arreglar abans d'arreglar aquella pobra rampa.. i ara mira a pujar escales.. jejeje. aquests de lleida esteu sonats!!! jejej. a veure si un dia sortim a córrer i les anem a fer.

e.martorell ha dit...

Fèlix, si que vas triar bona cursa per estrenar-te!!! jeje, però així ara les pròximes segur que les trobes suaus!!! jeje, ja veuràs ja!!
Jo la veritat és que tot i el tipus de circuit també em vaig animar força i ara a per la pròxima a Matadepera no?? que vas a Vinaros la setmana que ve??

FELIX ha dit...

SEGUR QUE SI ANIREM AM LA FAMILIA CARNI-CRAK,MIRET LA PAGINA SOLOCICLOCROSS.COM TENEN FOTOS DE LLEIDA MOLT XULES..DEWWWWWW

e.martorell ha dit...

Molt bé Fèlix,doncs que hi hagi sort per allà a baix...

Ah, ara he mirat les fotos i n'hi ha un bon grapat eh!!?? molt xules, suposo que deuen ser les del Sr. Vernet.. Molt bones!!! sempre va bé que hi hagi algú fent fotos.