diumenge, 4 d’octubre de 2009

Finalitza la Copa Catalana a Calaf (4-10-09)

Aquest cap de setmana ha tingut lloc l'última prova de la Copa Catalana Internacional a la localitat de Calaf, en un circuit molt més rodador que en les altres proves, on els corredors han marcat unes grans velocitats mitjanes.

El circuit transcorria per els voltants de Calaf, en gran part per pistes amb força pols i amb poc pendent, on cada corredor havia de donar el màxim de si mateix. Un parell de zones tècniques eren els únics trams on els corredors podien marcar les diferències respecte el grup en que rodaven.

Després de completar 4 voltes en aquest circuit de 9 quilòmetres, el guanyador de la prova ha estat el corredor de Massi, Israel Nuñez, seguit de Marc Trayter (Nortwave-Començal) i Martí Gispert (MSC bikes).

Pel que fa als corredors de Prades, Enric i Jordi Martorell han assistit en aquesta última prova, en un circuit més fet per l'Enric que per el Jordi, on al final de les 4 voltes han aconseguit acabar en una bona 17ª posició de la general i 12ª d'èlit per l'Enric Martorell i en una 20ª posició de la general i 14ª d'èlit per a en Jordi Martorell.

D'aquesta manera i després de les 9 proves, entre Contra Rellotges Individuals i proves de Rally, tot i que només es tenien en compte 8 d'aquestes proves, en Jordi Martorell ha aconseguit acabar en una gran 8ª posició d'èlit de la Copa Catalana Internacional 2009 i l'Enric Martorell, després de remuntar en les últimes proves, ha acabat en una també molt bona 15ª posició d'aquesta mateixa categoria!!

Així doncs molt bons resultats per als socis del BTT PRADES, per ser el segon any que corren la Copa Catalana Internacional!!!! ENHORABONA A TOTS DOS!!! i l'any vinent millor!!!

Cal destacar també la 1ª posició de la general del campionat en la categoria màster 30 per part del corredor de la Selva del Camp, Francesc Xavier Carnicer i de la bona actuació de tots els Tarragonins en aquest campionat!!! Enhorabona també a tots ells!!!

Properament fotos!!!

13 comentaris:

Hospital Clinic Bofarull Veterinaris ha dit...

Enhorabona corredors de Prades!! veig que cada cop esteu més a prop de les primeres posicions... Qui ho hagués dit que arribarieu a fer 8é de la general en una copa catalana!!! impressionant!!! felicitats per a tots 2 i de cara l'any que ve vull que es repeteixin els bon resultats i si pogués ser millors!!!
A entrenar!! sort per Agramunt i Ciclo Cross...
Us segueixo des de Liverpool!!

e.martorell ha dit...

Així m'agrada!!! ni que estiguis lluny que vagis seguint els nostre passos!!! l'any que ve segur que ho farem millor, o com a mínim ho intentarem!!! tot i que les primeres posicions són impossibles, amb aquests pro's que venen a còrrer és molt difícil!
ja t'anirem informant des de Prades sobre les nostres peripècies!! a veure si la setmana que ve anem a Agramunt o a veure que fem... ja veurem!!

entrena fort per Liverpool que quan vinguis has de venir a fer pòdis eh!!?? ;-)

Wepen's ha dit...

Molt be, sou bons!, jo pel proper any cap a M40, a veure si se'm dona millor.
Josep Enric

e.martorell ha dit...

això vol dir una volta menys eh??!! jeje, però ja esta bé.. una mica menys de patiment!!

Wepen's ha dit...

El problema, és qe una volta menys ja la feia, pq la feina era meva pq Sr.Carnicrak no hem doblés.

e.martorell ha dit...

home, estàs parlant del sr. Carnicer!!! l'home més en forma i regular del campionat!!!

e.martorell ha dit...

home, estàs parlant del sr. Carnicer!!! l'home més en forma i regular del campionat!!!

Wepen's ha dit...

I sort que el Sr.Carni no es passa a Màster 40 , pq podria estar a élit i fer molt de mal.

e.martorell ha dit...

i tant que si, només cal que miris els temps per volta que fa en totes les curses i el comparis amb els dels èlits!! és un tio jove home!!! jejej.

felix ha dit...

eyyyy companys penseu que el dia 25 fem la 5 marxa ciutat de bellmunt.diumenge al mati.

e.martorell ha dit...

Ei Fèlix, ja ho teniu tot a punt?? el circuit em vas comentar que era semblant al de l'any passat no?

felix ha dit...

si tot a punt,el circuit varia molt poqueta cosa,em retocat cosetes per millorar algun tramo.

e.martorell ha dit...

molt bé home!!! així m'agrada!!!! venga que vagi molt bé!!!!