diumenge, 30 d’agost del 2009

Finalitzada la 2ª Volta a Prades!!!

Aquest passat dissabte 29 d'agost va tenir lloc la 2ª Volta a Prades amb BTT, la marxa del BTT PRADES.

En primer lloc felicitar tots els participants, que ni més ni menys, van ser un total de 235 repartits entre la volta llarga i la curta, per el bon exemple que van donar de col·lectiu ciclista i per les ganes de pedalar que es demostra en la nostra província!!

A les 17 hores es donava el tret de sortida tant per els participants de la volta curta com els de la llarga, on primer s'avia de fer un petit bucle per estirar el grup i a continuació pujar cap al coll del bosc per la costa del Martorell amb tot el grup ja més estirat i evitar així algun embús que va passar en la primera edició.

Un cop s'havia pujat fins la punta de les Catalanes i baixar fins al coll de les Masies, tocava tornar a pujar fins al coll del bosc i baixar per el sender dels colomers per tornar a passar per la zona d'arribada, on s'acabava el recorregut curt.

Els millors temps en el circuit curt en categoria femenina van ser, en primer lloc, per la corredora local Lourdes de las Heras, seguit de Jessica Saumell i Montse Bergadà.
El millor temps en el circuit curt masculí va ser per Juan Francesc Leiva, seguit de Antonio Reyes i Eduard Baiges.

Els més valents continuaven per la pujada de la bassa cap a la font dels Pobres, donar el tomb a la Muleta, baixar cap a les Marfanyes, pujar al pla del Ganxo, Coll del Serafí, Pics, Coll de Crispí, racó de les Comes, coll de St. Roc, Rangs, Font del Victorino, Devesses, trialera de l'Abellera, Roca Foradada, cota 1000 i cap a la línia d'arribada de nou, on així finalitzava el recorregut llarg.

Al final victòria per els germans Carnicer, Jordi en primer lloc i Xavi en segon lloc, seguit de molt a prop per els germans de Prades Jordi i Enric Martorell, que finalitzaven en 3ª i 4ª posició respectivament.

Pel que fa a la categoria femenina, el dos millors temps els van marcar les corredores locals Júlia Armenter, que finalitzava en 1ª posició seguit d'Eva Higuera i Rosa Alzamora.

En acabar la marxa, berenar per a tothom i un parell d'obsequis conmemoratius del BTT PRADES, uns exlusius mitjons i una samarreta tècnica, a més a més de sorteig de material i entrega d'obsequis per als que van marcar els millors temps.

Pròximament més fotos!!!!!

Per ara un bon vídeo fet per Oscar Monné fent click AQUÍ !!
Per veure la crònica feta per els companys de Prades info, així com les fotos, clicar AQUÍ.
Per veure la crònica i fotos del BTT Tarragona, feu clic AQUÍ.
PER VEURE LES LLISTES DE TEMPS DE TOTES LES CATEGORIES FEU CLICK AQUÍ!!

Des del BTT PRADES volem agrair l'assistència de tots els participants i dir que des de l'organització ho vam fer el màxim de bé que vam poder, i que de cara a l'any vinent intentarem millorar en tot el possible, perquè s'ha de dir a la gent que no ha organitzat mai res, que no és tant fàcil com sembla i que des de fora es veu tot molt bonic i fàcil, però poca gent sap les hores de feina que hi ha darrere d'una prova ciclista, i més si vols sorprendre la gent amb nous camins i senders que fa anys que s'havien perdut, perquè després hi hagin 4 persones que només tingui paraules per cirticar.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!! des dels propis participants als nombrosos col·laboradors que en algun moment o altre ens van ajudar a tirar la marxa endavant (motos, entrepans, controls, marcatge, dorsals, obsequis...) i en especial agraïr al nostre president del BTT PRADES, Esteve Obis, que tot i els anys que porta davant del club, encara avui mostra les mateixes ganes alhora de fer noves activitats com el primer dia!!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

desde el grupo "btterus del vendrell" os felicitamos por la organizacion y el circuito tan guapo y duro con el que nos habeis obsequiado. felicidades!!!

Administrador ha dit...

Ei moltes gràcies companys!!! ens alegrem de que us hagi agradat el circuit, que com molt bé dieu vosaltres ha sigut força durillo!! però també crec que força bonic.

Us esperem l'any vinent!!! moltes gràcies per venir!!

Anònim ha dit...

me encanta vuestro terreno. siempre que puedo subo, bien para btt, senderismo,o simplemente relajarme en la plaza con un cafe con leche y un trozo de bizcocho de avellanas. volvere el año que viene y disfrutare mas. saludos

Administrador ha dit...

ben fet, clar que si, sempre que es pot cap a Prades!! és un terreny una mica exigent, ja que a la mínima ja estàs pujant o baixant, però alhora molt bonic!!
Doncs ens veiem en la tercera edició!! això si durant l'hivern no fem alguna cosa o altra...

Lourdes ha dit...

L'any passat no vaig poder còrrer i vaig estar fent fotos. Aquest any si que he pogut fer la marxa i la veritat és que m'ha agradat molt!! el circuit super xulo, el dia perfecte: sense fred (típic de les muntanyes de Prades), amb un bon sol, bon ambient i bastanta participació femenina!!! així m'agrada, que poc a poc es vagin animant les dones. L'any que ve ens tonrem a veure perquè si puc segur que repeteixo.
Felicitats!!!

Valeri ha dit...

Hola,soc Valeri ( "DELTA BICI" L'Aldea) moltes gracies per organitça aquesta volta,la meua puntuacio es un deu.Desde l'any 97 que no venia a PRADES. Aquells anys van sembra molts de bikers,la gent que estimem aquest esport hem d'agrair el treball de l'organitçacio.Fent el recorregut hem venien a la ment molts bons records,de cuan es disputaba la copa tarragona,crec recordar fins a 14 curses en un any.Les marxes actuals crec que son l'evolucio d'aquelles curses de molt de nivell,ja que al oferir dos recorreguts obren la participacio a mes gent.adeu i GRACIES.

Administrador ha dit...

Hola Lourdes, m'alegro que t'agradés el circuit!!! el vam fer de la millor manera possible, aprofitant tots els raconets disponibles, això si, sempre sense creuar cap carretera!! i això no és gens fàcil!!
A veure si a les marxes es van animant més dones que normalment n'hi ha poquetes amb comparació amb els homes.

I respecte el que dius tu Valeri, tens tota la raó del món, abans la copa tarragona tenia un nivell força bo i a més a més amb força participació, aquest any ja no hi ha hagut copa, doncs com a mínim a veure si mantenim aquestes poques marxes que es celebren per les nostres terres i fan gaudir d'alló més a tots els bikers!!! amb bons circuits i bons ambients!! hi ha gent que encara no entenc el perquè però que miren una marxa per la quantitat de menjar que hi ha a un avituallament!! no ho puc entendre!! jo si vaig a un lloc és per fer un circuit diferent als que estic acostumat a fer i alhora passar-ho el màxim de bé possible, coneixent nous indrets. I un cop a meta, berenar o esmorzar com cal i parlar amb els companys. Si vull menjar, agafo i vaig a un restaurant a fotre'm les botes!!
Així doncs penso com tu Valeri, a mi m'agrada fer bons circuits i gaudir damunt la bici!!!

antoni ha dit...

felicitats per la organització i la estupenda tarda de bike que vem poder gaudir. El circuit em va agradar molt a la majoria de trams encara que algunes parts molt tecniques sem van fer durilles i una mica perilloses, especialment cap al final quan ja no em quedaven gaires forçes (que anava fet caldo vaya...).
una abraçada

Manel P. ha dit...

Sols un dubte: he llegit en algun foro de mtb que aquesta 2ªmarxa a Prades era puntuable per algun campionat? és això cert? o és un dels típics bulos que rulen sense cap ni peus?
També s'ha dit que hauria de ser cursa en comptes de marxa perquè feu entrega de premis...la meva opinió és que trobo molt bé que vulgueu reconèixer el mèrit dels corredors amb premis/obsequis, inclús vaig veure que regalaveu botelles de vi als últims i això em sembla molt bona idea, així per lo menys no marxen tan desanimats :-) Trobo que la gent que fa comentaris d'aquests és que té molt poca feina i moltes ganes de criticar. Pel meu gust, no en faria cas d'aquests comentaris perquè ho vau fer molt bé. Felicitats i fins l'any que bé!

Administrador ha dit...

Ei moltes gràcies Antoni, si que es cert que el tram final és el més tècnic de tots, i si a més a més li sumes el desgast físic que ja portes de tota la marxa.. encara és més dur!! però la qüestió és que el circuit agradi i passar una bona tarda amb companys gaudint tots del mateix esport.

Ens veiem!!

e.martorell ha dit...

Ei Manel, respecte això que dius que és puntuable per algun campionat si que és veritat, és puntuable per el campionat de Prades!! ;-) clar que no és puntuable, sinó crec jo que en algun lloc s'hagués publicat no creus?? però això ja se sap, rumors que corren...

I això de que si s'ha de dir cursa o marxa, és lo de menys, nosaltres el que hem volgut és obsequiar a la gent que ha fet el millor temps amb un lot de productes de la terra per el seu esforç, que ja se que tothom fa el que pot i tothom s'esforça, per això mateix vam donar una camiseta a tothom i uns mitjons, per agrair el seu esforç!!
Així doncs jo crec que és el mateix que es digui marxa, cursa, volta... la qüestió és que quan et posen un dorsal al davant del manillar i hi ha un cronòmetre que corre, tothom va a intentar fer el circuit el més ràpid possible dins les seves possibilitats i a passar-ho el màxim de bé possible. Si algú creu que és una cursa, doncs que li digui cursa, si algú prefereix dir-li marxa, que li digui marxa, però el nom de la pedalada, marxa, cursa o com vulgueu (sense ofendre a ningú), és Volta a Prades.

felix ha dit...

ey nois ,moltes felicitats per la tarde k vam passar a prades.respecte a la marxa un 10,els k organitzem marxes ya savem lo k es aixo,kin currazo,sempre xarren els k no tenen k xarrar,nois endavant. ahhh k vindreu a tivissa.dewww

e.martorell ha dit...

Ei fèlix, m'alegro que t'agradés la rutilla!! aquest cap de setmana ja m'agradaria venir a tivissa, però el dissabte vaig a córrer amb carretera a tremp, vaig a fer la pallaresa!! a veure com va, llavors no crec que el diumenge estigui per fer masses coses.. però ja veurem!! que vagi molt bé per Tivissa!!

e.martorell ha dit...

Ei fèlix, m'alegro que t'agradés la rutilla!! aquest cap de setmana ja m'agradaria venir a tivissa, però el dissabte vaig a córrer amb carretera a tremp, vaig a fer la pallaresa!! a veure com va, llavors no crec que el diumenge estigui per fer masses coses.. però ja veurem!! que vagi molt bé per Tivissa!!