dimecres, 24 de juny de 2009

Campionat de Catalunya a Port Ainé (20-6-09)

Dissabte 20 de juny.

Aquest passat dissabte l'estació d'esquí Lleidetana de Port Ainé va acollir els campionat de Catalunya de Cross Country, juntament amb els de descens.
Jordi Martorell al finalitzar la primera volta al creuar el riu.

El dissabte, amb un temps ideal per la pràctica del mtb per l'època en que ens trobem durant la tarda es disputaven les diferents categories per tal de decidir els campions de Catalunya de la modalitat.
Enric Martorell just passar el riu.
L'organització va preparar un circuit diferent al d'edicions anteriors, més treballat i amb una duresa semblant a la d'edicions anteriors.
Enric en la dura pujada inicial per una zona de prat molt dura.

En un circuit en unes condicions semblants a les que es van donar a Port Ainé, ja no s'ha de tenir en compte el desnivell acumulat, així com la dificultat tècnica del circuit, sinó que el factor més important per els corredors era el factor altitud, ja que el circuit transcorria en una altitud mitjana de 2000 metres!!! cosa que dificulta i molt la respiració a l'hora de realitzar qualsevol tipus d'esforç.

En la categoria èlit el vencedor va ser Martí Gispert (MSC), seguit de Marc Trayter (Començal) i Dario Gasco (Massi).
Jordi pujant per la dura pjada en acabar la segona volta.

Els corredors de Prades Jordi i Enric Martorell van estar-hi presents, demostrant les dues cares d'aquest esport, per una banda, Jordi Martorell realitzava un campionat de menys a més i aconseguia acabar en una bona 9ª posició i Enric Martorell, que demostrava la creu, després d'arribar a la prova en un mal estat físic, a més a més pagava, i molt el factor altura, amb pesadesa de cames, cap... i agafant un ritme fluix però constant des del principi aconseguia acabar en 15ª posició d'èlit.

2 comentaris:

Jose Juan ha dit...

Si us vau sorpendre del meu resultat, més ho vaig fer jo, que encara flipo. Menos mal que hi havia una baixada semi-llarga i complicada on podia recuperar-me i treure-us algo de distancia, perquè quan hem girava cap atràs us veia a tot el grupet en persecució que feieu temor. Vosaltres esteu portant una bona temporada entre Open d'Espanya i Copa Catalana. Quina enveja sana hem feu.

e.martorell ha dit...

Estàs com un toro cabró!!! una que vens i arrases!!! jo vull ser com tu!!! molt bé, perquè amb tot el que has passat aquesta temporada ets un puto crack!! jo vaig marcar la meva pitjor carrera d'aquest any!! això de l'altura no és lo meu... però hi ha curses per tothom i per tots els gustos no?? jeje.