diumenge, 1 de març de 2009

Open d'Espanya a Aviles i Marxa a la Granadella!!

Aquest diumenge 1 de març es disputava a la localitat Asturiana d'Avilés la primera prova de l'Open d'Espanya Superprestigio d'aquest 2009!! a més a més a la localitat de la Granadella es celebrava la marxa de BTT de l'Oli!!

OPEN D'ESPANYA AVILÉS:
Aquest any l'open d'Espanya ha començat a la localitat d'Avilés, on un dur i tècnic circuit d'uns 7 quilòmetres empapat d'aigua per la pluja caiguda durant la nit anterior a la prova, esperava els prop de 300 corredors vinguts d'arreu d'Espanya i Portugal.
El circuit ha estat marcat per el nombrós nombre d'avandonaments, a causa de l'exigència de la prova i per les condicions en que ha quedat el circuit després de la pluja.
Les posicions capdavanteres de la prova han sigut per els mundialistes, Sergio Mantecón (Cemelorca), Carlos Coloma (MSC) i Iñaki Lajarreta (Orbea) acabant en 1ª, 2ª i 3ª posició respectivament.

El corredor de Prades, Jordi Martorell (BICIACCION), ha assistit a la dura prova, on després de la segona de les cinc voltes que havia de fer, s'ha quedat rodant sol en una posició entre mitja fins gairebé a la penúltima volta, on ha començat a agafar grupets que inicialment rodaven per davant seu fins a col·locar-se en una 26ª posició de la general i 19ª de la categoria èlit!! així doncs un bon resultat en un circuit com el d'Avilés per part del corredor de Prades, Jordi Martorell.

CLASSIFICACIONS AVILES.

MARXA DE L'OLI:
Per altra banda, Oscar Garcia, David Pàmies, Lourdes de las Heras (BTT PRADES) i Enric Martorell (BICIACCION) s'han desplaçat a la Granadella, per tal de disputar la marxa de l'Oli, en un dia molt emboirat, on els esperaven tres circuits, un de 22km, un de 42km, i un de 54km. pels voltants de la localitat entre oliveres. El circuits molt ben aconseguits, amb poques pujades dures en cap dels tres circuits, però amb molts trams de bonics senders i amb zones molt ràpides i rodadores. Tot s'ha de dir, una mica escàs de marcatge en els trams finals tant en el circuit de 42 com en el de 54 km.

Lourdes de la Heras ha realitzat el circuit curt de 22 km. realitzant aquest recorregut en un temps de 1:26:00, obtenint així un bon temps en aquest recorregut!!

Oscar Garcia i David Pàmies han realitzat el circuit de 42 km, on en el pas per meta del primer circuit s'afegia un tram amb més fang i una mica més tècnic per acabar de completar la totalitat dels 42km. Oscar Garcia ha arribat entre els 10 primers d'aquest recorregut, mentre que David Pàmies arribava pocs minuts després. Aconseguint també bons temps en el circuit!!

Enric Martorell, ha realitzat el circuit de 54 km. acabant en una bona 2ª posició després de realitzar el recorregut amb un temps de poc més de 2:25:00, després d'estar rodant gran part del recorregut amb Jordi Cugat (CAN VICTOR RESTAURANT), qui finalment ha guanyat la prova.

Jordi Cugat i Enric Martorell (1er i 2on respectivament) un cop a meta després de recórrer els 54 km. de la prova.

Pròximament, si l'organització les penja, classificacions i alguna foto, tant d'Avilés com de la Granadella.

La setmana que ve, copa Catalana més Open d'Espanya a Banyoles!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt xulo el circuit, em va agradar força!! és clar que jo no vaig trobar gens de fang en el circuit curt...Va estar bé xq no vaig trobar embussos i en general era tot força rodador. Llàstima que el temps no va acompanyar però no es pot tenir tot. La senyalització de l'últim tram era una mica fluixa pel meu gust, ja que ens vam perdre una mica i el que vaig trobar trist va ser el fet d'haver d'anar a dir que havies arribat en comptes d'estar els de l'organització a meta pendents dels corredors perquè en el meu cas, quan em vaig enterar de que havia d'anar a dir-ho ja havien passat 2 hores!!! A part d'això, el demès força bé. I vosaltres què opineu?

Anònim ha dit...

Si va estar força bé!!!molt rodador i sense cap forta pujada, però amb constants petits desnivells que també et feien anar patint a estonetes, jeje. El millor de tot, molts trams de sender ràpid que es feien molt divertits!!!
Això si, la senyalització es podia millorar, així com alguna persona més en algun control, i això de mirar els temps de cada corredor a la meta. Però bé, mai no hi ha res bé per a tothom, però per opinar no fan pagar... jeje.

Àlex Marrasé ha dit...

jordi que vau fer fotos?
jo no tenia el meu germa que sempre fa videos.
llastima que vaig trencar si no t'hagues fet una mica mes de nosa

Anònim ha dit...

Ah, respecte a la marxa de la Granadella, dir que el circuit molt guapo, però dir també que durant una bona estona vaig estar molt intranquil degut als tiros dels caçadors que hi havia en el tram inicial del circuit, i a més a més estaven a tocar al circuit!!!!

Anònim ha dit...

Ostres vaia, lo dels caçadors va ser massa!!! jo em pensava que en qualsevol moment em petava un tir a la cama, en serio que em vaig espantar i tot.

Anònim ha dit...

Ei Àlex si que hi ha alguna foto per aquí, a veure si les pengem al blog i ja les podràs agafar.
Ja vaig veure que em rondaves per allí, després et vaig passar al tram que es feia a peu i ja no et vaig veure més, ja vaig sospitar que t'avia passat alguna cosa.
A la pròxima ja hi tornarem!!!

Anònim ha dit...

Vaia "homes" que esteu fets, jeje, vosaltres que aneu amb bici o a peu?? quins circuits que feu eh?! això d'anar a peu es vergonyós!!!

Àlex Marrasé ha dit...

pos si que es vergonyos pero que tenim que fer es lo que tocaba.
el circuit el disabte no tenia res que veure en el diumenge

Anònim ha dit...

Ja... però crec que és super trist que una prova de l'open d'Espanya de BTT hi hagi una grap part del circuit que s'ha de fer a peu!! per això t'apuntes a fer ciclocross o un duathló de muntanya... no creus?? tot i que ja se que no es culpa vostra que la nit abans polgues.