divendres, 23 de gener del 2009

Pedalada hivernal La Pica (18-1-09)

Aquest passat diumenge dia 18 de gener es celebrava la 2ª pedalada hivernal a la localitat de Picamoixons, anomenada la Pica. L'any passat, per ser la primera edició ja es va acollir un nombrós grup de participants arribant gairebé als 550!! Aquest any la cosa no podia ser menys, es van acollir un total de 600 corredors i tancant inscripcions uns dies abans, dividits en dos circuits, el blau de 27 quilòmetres i el vermell de 44.

Aquí les dues fèmines en acció, Lourdes de las Heras (a dalt) i Eva Higuero (a baix).

Un bon sol va acompanyar a tots els corredors durant tot el transcurs de la prova, cosa que va fer que tots els participants gaudissin d'un bon matí de BTT.

Enric Martorell, Jordi Martorell i Oscar Garcia (d'esquerra a dreta) en un tram de sender.

Pel que fa a l'organització (www.btttarragona.com), molt bona en tots els aspectes, des de la publicitat que s'anava fent uns mesos abans, fins a les cròniques i fotos penjades pels organitzadors un cop acabada la prova, així com els avituallaments, el marcatge, recollida de dorsals... tots els aspectes cuidats al màxim.

En David Pàmies (a dalt) en un tram ràpid del circuit i en Sergi Casals i Oscar Garcia un cop a meta (a baix).

En quant al circuit, amb pocs trams (per no dir cap) de sender, tret del final del circuit llarg on es baixava per un sender força bonic (del coll de l'Illa) fins a Picamoixons mateix, tot i que en una prova amb aquest nombre tant elevat de corredors no es pot ficar molt tram de sender per tal d'evitar col·lapses de participants (tot i així ja se'n va formar algun...). Així doncs molt tram de pista però amb fortes i llargues pujades.

Oscar Garcia en acció (a dalt) i el "pelotón" de davant als primers quilòmetres amb Enric i Jordi Martorell.

Pel que fa a la participació del BTT PRADES, aquest cop gran nombre de participants!!! amb un total de 7, entre ells dues fèmines!!!!

Lourdes de las Heras en un dels trams de sender.

El circuit llarg el van completar en Jordi i l'Enric Martorell, on Jordi va arribar en segona posició amb el mateix temps que el primer (Jordi Garrido), i Enric Martorell va arribar en 5ª posició.

Jordi Martorell en dos trams del circuit de 44 quilòmetres.

En el circuit curt van participar l'Oscar Garcia, en David Pàmies, Sergi Casals i dues de les nostres fèmines, la Lourdes de las Heras i la Eva Higuero.
Oscar Garcia va arribar en 1ª posició d'aquest circuit de 27 km, en Sergi Casals en 2ª posició, i en David Pàmies en 8ª posició. Mentre que en la categoria de fèmines, la Eva Higuero va arribar en 1ª posició i la Lourdes de las Heras en 2ª posició!!!!

Així que gran representació del BTT PRADES i a més a més obtenint grans resultats tant en el circuit llarg com en el curt!!! Moltes felicitats a tots ells!!!!!