diumenge, 23 de novembre de 2008

El BTT PRADES es reparteix!!!

Aquest diumenge 23 de novembre, en un dia fred però amb un bon sol es celebraven moltes proves pels voltants de les nostres terres (Copa Catalana de CicloCross a Lleida, Marxa de BTT a Arbeca i 3h de resistència a la Secuita).

El BTT PRADES ha assistit en dues d'aquestes proves:

Per una banda, Jordi Martorell ha assistit a la 4ª prova de la Copa Catalana de Ciclocross a Lleida, en un circuit més treballat que en edicions anteriors i força dur, on uns instants abans els àrbitres han modificat una part del recorregut, cosa que encara l'ha fet més dur!!!

Jordi Martorell en un dels obstacles de la prova!!Jordi Martorell (BTT PRADES) en un tram de sinuos.


Jordi Martorell (BTT PRADES) que últimament ja ens esta acostumant als podis en aquesta edició de la Copa Catalana, a la prova de Lleida no ha sigut per menys, i ha aconseguit una molt bona 3ª posició de la general!!!! per darrere de Francesc Xavier Carnicer (Massi) i del medallista olímpic, Sergi Escobar (Azpiru-Ugarte).
D'aquesta manera Jordi Martorell mostra el seu gran estat de forma.
Podi èlit Masculi, format per F.X Carnicer (Massi), Sergi Escobar (Azpiru) i Jordi Martorell (BTT PRADES).
Properament més fotos.
Per altra banda, una expedició formada per la fèmina Lourdes de las Heras, Oscar Garcia i Enric Martorell han anat a fer la II Marxa amb BTT a Arbeca.
A primera hora del matí, tot i el sol que lluïa la localitat d'Arbeca, feia força fresca, tot i que a poc a poc el termòmetre ha anat augmentant i la sensació de fred ha disminuït.

En quant al circuits, n'hi havia un parell, un de 30 km. i l'altre de 60km, que constava de donar dues voltes al de 30. que transcorria per pistes planers i força ràpides, tot i alguna pujada inesperada. Cal dir que els recorreguts estaven ben pensats, tot i la falta de senyalització en alguns trams, cosa que feia confondre amb molta facilitat els corredors, un aspecte a millorar per properes edicions.

Lourdes de las Heras i Oscar Garcia (BTT PRADES) han realitzat el circuit de 30 km. Obtenint uns molt bons resultats, acabant la Lourdes en 2ª posició de la categoria de fèmines i l'Oscar en una bona 6ª posició tot i tenir alguns problemes amb les senyalitzacions del circuit.
Lourde de las Heras (BTT PRADES) gairebé arribant al poble en 2ª posició fèmina.

Enric Martorell (BTT PRADES) ha realitzat el recorregut de 60 km, on ja des de bon principi ha dominat amb claredat i ha rodat des del km 5 en primera posició sense perdre-la fins al final, tot i tenir també, en algun moment, algun petit problema també amb les senyalitzacions.


Enric Martorell (BTT PRADES) instants abans de finalitzar en primera posició del circuit llarg.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

NO m'enredareu més!!! si no hagués sigut perquè ja estavem a la sortida quan m'han dit que el circuit era de 30Kms, jo no el faig!!! a sobre m'he endut una bona patacada...Jo també em vull queixar de la senyalització: això ha fet que molts ciclistes hagin fet circuits "alternatius", menjant-se, en molts dels casos, més d'un quart del circuit i situant-se en posicions per davant de les nostres. En fi, enorabona petit pel primer lloc!!! espero que això t'animi una mica. I Oscar, saps que si no t'haguessis perdut haguéssis pogut fer tb podi.`Ànims tb per a tu!!!

Anònim ha dit...

Això es culpa de l'organitzación dona, que a última hora canvien el recorregut!! jeje. no passa res, que no vas acabar igual, així millor, encara has fet un millor entreno!!!
Això de la senyalització em sembla que tots els ciclistes que van participar a la marxa estarien d'acord, espero que de cara al següent any ho millorin.

Gràcies i també enhorabona per tu per aquest segón lloc merescudissim!!!

Ramon Tàpias ha dit...

Enhorabona a tots. Veig que esteu al lloc ons us pertoca per la vostra entrega i bona preparació. Ja veig que porteu ben alt el nom de BBT Prades, i ja siguin 30km o en siguin 60km, com si res a fer podi, malgrat els petits inconvenients que comenteu del canvis de darrera hora del circuit i que la falta de senyalització hagi fet alguna mala passada a més d'un. Caldrà que en la propera edició s'en prengui bona nota.
Veig, Enric, per altra banda i amb satisfacció que ja estàs recuperat del tot i tornes a donar guerra. Ja ho esperavem, 'd'altra banda el teu germà Jordi esta imparable i la Lourdes serà la revelació cicliste d'enguany.
Ànim i a seguir així.
Ens veiem.

Ramon Tàpias

Anònim ha dit...

Moltes gràcies de part de tots Ramon!!!!

Jo la veritat és que ja estic força bé de lo de la costella, ja ni ho noto, però ara falta una mica més d'entrenament, ja que un mes sense tocar la bici es nota bastant.
I la Lourdes ja veus, esta imparable, igual que el meu germà, jejej.

A veure si a la pròxima marxa t'animes i vens amb nosaltres!!!

Venga Ramon, ens veiem per Prades!!!