diumenge, 12 d’octubre del 2008

Jordi Martorell finalitza 3er a l'open de Tarragona!!! i 2on a Alcover!!!

Cap de setmana doble per al corredor del BTT PRADES, Jordi Martorell:

Dissabte 11 d'octubre la localitat de Flix acollia l'última prova de la copa Tarragona de BTT en un circuit molt bonic, tècnic i amb molts canvis de ritme.

Jordi Martorell va rodar durant les tres primeres voltes del circuit en 2ª posició rodant amb en J.J Marrasé (Progress-oki) i Xavier Jornet (Massi) i superat només per Santiago Armero (Valldigna). A l'última volta, tant el Jornet com en Marrasé es van poder escapar i així finalment en Jordi va finalitzar en 4ª posició de la prova de Flix. A la classificació general, ha finalitzat en 3ª posició de la Copa Tarragona en la categoria èlit!!! així que enhorabona al corredor del BTT Prades Jordi Martorell!!!!!


Podi de la general de la Copa Tarragona 2008 en la categoria èlit format per J.J Marrasé (Progress-oki), Xavier Jornet (Massi) i Jordi Martorell (BTT PRADES).

El diumenge dia 12 d'octubre en Jordi Martorell va assistir a la marxa celebrada a Alcover, on un circuit tècnic i mullat posaven a prova les qualitats tècniques de cada corredor. Jordi a finalitzat la prova en una molt bona 2ª posició, superat només per en Jordi Carnicer (Ciclesport Marcos).
.

L'altre corredor del BTT PRADES, Enric Martorell no va poder finalitzar l´'última prova de la copa Tarragona degut a una caiguda que va patir a Pratdip i que encara s'esta recuperant, tot i això ha finalitzat en la 7ª posició general de l'Open Tarragona 2008.

FOTOS COPA TARRAGONA A FLIX.

CLASSIFICACIONS FLIX.

TEMPS PER VOLTA A FLIX.

CLASSIFICACIONS GENERALS DEL CAMPIONAT.


CLASSIFICACIÓ MARXA D'ALCOVER.

8 comentaris:

Ramon Tàpias ha dit...

Enhorabona Jordi Martorell. Enric, cuida aquestes costelles !!!

Ramon Tàpias

Anònim ha dit...

Si ja les cuido ja, jeje, a veure si de cara a la setmana següent puc sortir a rodar una mica.
I tu que tal la bici?? ja fas força km??

Ramon Tàpias ha dit...

Menys dels que voldria ja només hi vaig quan pujo a Prades. De totes maneres m'he comprat una estàtica de spinning per treballar des de casa.
Ens veiem i cuida de la teva salut, per cert ja t'han vist els metges ?
Que et milloris ben aviat, per donar força guerra. Ja donaràs records i la meva enhorabona al Jordi. Tallo que ja ratllo, jeje
adeu
Ramon

Anònim ha dit...

Bueno, sempres s'ha de fer el que es pot... jejje. així ara amb la bici d'spinning si que podràs fotre-li canya!!!
Pel tema costelles ja esta mirat, en principi a partir de la setmana que ve ja podré fer alguna cosa, a veure com evoluciona la cosa.

Venga, Ramon, que vagi molt b.

Anònim ha dit...

ey enric m'han dit que estas fotut
jo que te necesitaba a l'ultima cursa per fer li la punyeta a jordi i mira.
no res recuperat abans que puguis
per cert vindreu a gandesa al marato?
adeu

(alex)

Anònim ha dit...

Ei hola Alex, aquesta setmana ja estic una mica millor, però encara no puc anar amb bici, vaig caure fa tres setmanes a pratdip i em vaig fer un esginç intercostal (a les costelles) i no puc fer res que s'hagi de fer una mica de força.
La setmana que ve si que venim a gandesa, però ja faré la curta amb la parenta amb la calma, jejej, així que ens veiem la setmana vinent.

Anònim ha dit...

vinga nanus, l'any que ve millor que sino ens emprenyarem els que us seguim!!!!jejejejeje vagi be nois!!!

Anònim ha dit...

i tant que si!!!! l'any que ve millor!!!!