diumenge, 17 de febrer de 2008

Diumenge 17 de Febrer a Banyoles XC!!!!

ARA AMB MOLTES MÉS FOTOS
Doncs aquest diumenge dia 17 de febrer, la localitat de Banyoles ha tingut l'honor de disputar la primera prova de la Copa Catalana, Gran Premi Massi '08, que aquesta vegada també era puntuable per la nova edició del Superprestigio Massi. El dia ha començat tapat tot i que poc a poc s'ha anat aclarint i cap amig dia el sol s'ha deixat veure de ple. Un total de 450 corredors han disputat el dur i tècnic circuit al parc de la Draga de Banyoles amb la presència d'un nombrós públic al llarg de tot el circuit. La prova constava d'uns constants canvis de ritme, trencacames, amb pujades i baixades curtes però tècniques i dures.
La victòria en la general ha estat pel corredor Novazelandès, Cashy Leuchs (Cannondale-Chambery), seguit de Juan Pedro Trujillo (Camelorca Seguros10.com) i Marc Trayter (ECP-Tau Ceramica). Els nostres corredors, Jordi i Enric Martorell han corregut en la categoria èlit completant les 5 voltes al circuit més el primer bucle. Jordi ha finalitzat en 44ª posició de la general i 35ª de la categoria èlit, mentre que Enric entrava en la 63ª posició de la general i 49ª d'èlit. Classificacions.
D'aquesta manera queda demostrat el gran nivell que hi ha en la ja habitual Copa Catalana, amb noms a la graella de sortida com: Martí Gispert, Sergio Mantecon, Carlos Coloma, Dario Gasco, Israel Nuñez, Frances Freixer, Patxi Cia, Ismael Ventura, Roger Argelaguer, Llibert Mill, així com els nostres companys de la província de Tarragona, Jordi Carnicer i Jordi Garrido (entre d'altres).

La categoria màster 30 ha estat dominada tota la carrera per Josep Betalú (progress-oki) i Francesc Xavier Carnicer (Massi).
Per veure més FOTOS.
Per veure VIDEO.


Properament moltes més fotos!!!!!!!!!!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti tu, esteu entre els 50 primers de la Copa Catalana!!! aixo esta molt bé. Lo important és que vau acabar i no us vau fer mal i lo que conta és que NO US VAN DOBLAR!!! que aixo ja és molt, perque amb lo rapid que anava el Leuchs... es que no el veiem ni passar!!! aquell tio és una maquina!!! Sort a tots 2 per la propera carrera.

Anònim ha dit...

bueno, a veure si a la pròxima va millor, però l'important és no ser doblat, perquè amb les màquines que hi havia no era gens fàcil!!jeje.

Anònim ha dit...

estos martorells son unes maquines.
ey que soc alex marrase,les fotos molt guapes.
he penjat un link de les vostres fotos al foromtb. segur que aumenteu les visites de la pagina.
ens veuren a FALS?
adeu

Anònim ha dit...

ei hola alex, cap problema, ja les pots penjar totes, i d'aqui poc en penjaré moltes més que també sortiu tots vosaltres, a veure si les puc penjar abans de dissabte.
Aixi que ens veiem a Fals no?
Venga alex, que vagi molt b.

Anònim ha dit...

poc guapes les fotos ole nanus, foteuli fort cullons!!!!! ALE ALE ALE KENRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII VAMOS KENRI, VAMOS JORDI VENGA VENGA VENGA NA MICA MES VENGA VA VA VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!