divendres, 8 de febrer de 2008

4ª prova del GP la Selva a Bescanó.

Aquest diumenge 10 de febrer a la localitat de Bescanó ha tingut lloc la 4ª prova del Gran Premi de BTT la Selva. Al voltant de les 10:00h amb un fred considerable, s'ha donat la sortida, per cert una mica caòtica com ja va sent habitual en aquest Gran Premi de la Selva.

Tot seguit tocava fer un circuit una mica més curt del normal, ja que aquest cop no s'arribava als 30 km. però no per això menys dur, ja que constava d'uns trams amb uns canvis de ritme importants. Les coses no han anat molt bé per els corredors del BTT Prades, Jordi i Enric Martorell han disputat la prova acabant en 36ª i 44ª posició de la general, respectivament, i en 15ª i 17ª de la categoria èlit. La victòria de la prova ha estat per un ràpid i ja recuperat Oriol Morata, seguit d'Ismael Ventura i Christian Collados. Classificacions.



Després d'aquesta 4ª prova els corredors del BTT Prades es situen en 12ª (Enric) i 13ª (Jordi) posició de la general. Classificacions de la general.


Més fotos.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno no passa res nanus a se sap que mai e pot guanyar ames els que han guanya no estan gaire forts no? tenen uns parnilets com els del pelroig pero amb muscul pur, ñññññññññññuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

ei marcmiii, ja tens raó ja, els primers tenen el pernil com el pèlroig però una mica més duret, jeje.