divendres, 4 de gener del 2008

I aquí el moment més esperat per molts de nosaltres:

Avui mateix ens han passat el model de la nova equipació que lluirà l'equip de competició, així com d'altres que el vulguin adquirir per a la pròxima temporada. El mallot s'ha pogut fer gràcies al recolzament de tots els esponsors que hi figuren (Ajuntament de Prades, Restaurant l'Estanc, Càmping Prades, Restaurant el Nen de Prades, Prades Aventura, Cooperativa Agrícola, Excavacions Jordi Musté, Hotel la Botiga, Forn Oscar i Roser, Immobiliària Muntanyes de Prades i Montsant, Pub A Pelouse, Bar Safari i Rodi). Gràcies a tots.

Clicar al damunt per ampliar-la!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina equipació més terrible!!! ara a veure quan la podem estrenar!!

Anònim ha dit...

Ha quedat molt xulo!!! ja tinc ganes de tindre-la posada!!! aixì semblaré professional com vosaltres, jeje. Ara sols em faltaran les cames dels Martorell!!

Anònim ha dit...

Aquest mallot ha quedat collonut,ja poden començar a tremolar a les curses i a les marxes quan el vegin. Això va de valent.

Anònim ha dit...

collons paio ha queat super wapo el mallot, l proxima inversio a vere si fem unes equipacions pel futbol salao pel futbol gran i femun equipillo que ara questic mes aprop del poble podriem fer algo no??? poc a poc i bona lletra ja ho entenc...

Anònim ha dit...

El que tens que fer tu marcmii és deixar el futbol i començar a anar amb bici!! així veuràs el que és bo. això de jugar a futbol és per les nenes com tu, jejej. venga ens veiem.

EL PETIT DE LA CASA ha dit...

al miiiiiiiiii li agrada lo fubol per ke aixi pot tindre roce amb los delanters ke a ell aixo lexita arrofregarse amb un manscle ben suat.
ÑÑÑÑÑÑUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Anònim ha dit...

ñññññññññiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!