diumenge, 20 de gener del 2008

Gran matí de BTT a Picamoixons!!!

Aquest diumenge dia 20 de gener es celebrava la primera cursa hivernal "La Pica" a la localitat de Picamoixons, organitzada pel BTTTARRAGONA i EMD Picamoixons, i ben organitzada!!!
El circuit constava de 37 o 27 quilòmetres pels voltants de Picamoixons, amb un recorregut molt bonic, amb bones pujades, senderons de baixada i pujada, algun tram d'asfalt... en general molt maco.

Fins a un total d'uns 550 corredors han pres la sortida, repartits en els dos circuits. Al final d'una dura disputa durant tota la prova els nostres corredors, Enric i Jordi Martorell han acabat en 3ra i 4ta posició respectivament del circuit llarg (37 quilòmetres). Les classificacions finals han quedat: 1er Frances Xavier Carnicer, 2on Jordi Garrido, 3er Enric Martorell, 4rt Jordi Martorell, 5è Sergio Zarzoso, 6è Jordi Carnicer... Classificacions volta llarga.

Per veure més fotos anar a: FOTOS

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots 2. Ja es comencen a veure els resultats de tantes hores d´entrenament... Ara a pel proxim podi a Sta Coloma de Farners, eh!!!

Anònim ha dit...

Molt be,ja esteu a punt de desvancar l´egemonia dels carnises i possar la dels martorell,segur que si seguiu així eld bons resultats seguiran venin.

Anònim ha dit...

ui no sé no sé, jeje, els Carnicers són unes bones màquines eh!! jeje, ara a continuar entrenant i poc a poc les coses van sortint.

Anònim ha dit...

Molt bé makines, així m'agrada, que cada cop aneu millorant i els podis arriben amb més facilitat. A veure si quan allargui més el dia anem a rodar una bona estoneta com l'estiu passat. Aquest any prometo no marxar de vacances fins més tard i fer la pujada de capafonts.

Vinga kraks!!

El jabalinet de Reus

Anònim ha dit...

i tant que si, a veure si fem alguna rutilla d'aquelles bones, jejej, com aquella de les tripes a la carretera, jejeje.
i això, aquest any t'espero per la de capafonts eh!!!
venga jablainaire, ens veiem.

Anònim ha dit...

Ja tinc la solucio perque els carnissers no guanyin mes.quan hi hagi carrera els hi demanem 334653653 pollastres per l'hora exacta en que comens la prova i problema solucionat, jeje

Anònim ha dit...

Amb això si que tens raó, jeje, així tindràn feina a tallar car!!! jejej.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.